IntroAtelierAtelierAtelierSmedenPrecisieMateriaalZettenSieraadAtelier

Intro

Welkom!

Read More

Atelier

Werken aan een sieraad

Read More

Atelier

of welke andere opdracht dan ook

Read More

Atelier

voer ik uit met toewijding , kunde en passie.

Read More

Smeden

De ambachtsman

Read More

Precisie

maakt met precisie en geduld, stap voor stap van een basismateriaal een mooi eindproduct. Hij moet werken tot een honderdste nauwkeurig om solderen en zetting goed uit te kunnen voeren.

Read More

Materiaal

Veelal gebruikt hij goud of zilver. Maar ook titanium is een mooi materiaal voor sieraden. Al dan niet in combinatie met goud.

Read More

Zetten

en waar gewenst een mooie steen

Read More

Sieraad

een uniek, naar persoonlijke wens gemaakt SIERAAD. Eventueel met gebruikmaking van een oud sieraad en door middel van gieten.

Read More

Atelier

WELKOM IN MIJN ATELIER

Read More

jankees@ateliervdwoerdt.nl
+31 6 538 612 87

Serie

Seriematig produceren van sieraden, gebeurt veel. Er zijn verschillende methodes om te reproduceren.

Allereerst is er een uniek model nodig om een afdruk van te kunnen maken. Deze afdruk wordt gemaakt in klei of in rubber. Een afdruk in rubber – matrijs – biedt de mogelijkheid om seriematig te gaan gieten. Op deze wijze kunnen voordelig grote aantallen sieraden gemaakt en aangeboden worden.

Ik gebruik deze methode om bedrijven te helpen, hun eigen unieke model in grotere aantallen aan medewerkers te geven. Hieronder vindt u een voorbeeld:

Een lokale ondernemer uit Zeist – Cafe Bommel – heeft bij het opstarten veel hulp van vrienden gehad. Als dank heeft hij een hanger laten ontwerpen die de mensen persoonlijk van hem hebben ontvangen. De eerste grote serie wordt nu nog steeds opgevolgd door kleinere oplages. Deze zijn bestemd voor het barpersoneel, dat met deze hanger om in de zaak staat.

Uniek

Met veel toewijding en plezier tracht ik mijn klanten te voorzien van unieke sieraden. Sieraden die (veelal) ontstaan in samenspraak met en/of op verzoek van de klant zelf of de…

Read More
Logo

Sommige logo’s hebben het in zich om er een mooi sieraad of zelfs een set van sieraden van te maken. Deze hanger en ring zijn hier voorbeelden van. Het sieraad…

Read More
Serie

Seriematig produceren van sieraden, gebeurt veel. Er zijn verschillende methodes om te reproduceren. Allereerst is er een uniek model nodig om een afdruk van te kunnen maken. Deze afdruk wordt…

Read More
Hergebruik

Oude sieraden kunnen omgesmolten worden en op die manier gebruikt worden voor de vervaardiging van een nieuw sieraad. Daarbij is de hoeveelheid materiaal niet altijd voldoende, zodat er soms ander materiaal…

Read More