IntroAtelierAtelierAtelierSmedenPrecisieMateriaalZettenSieraadAtelier

Intro

Welkom!

Read More

Atelier

Werken aan een sieraad

Read More

Atelier

of welke andere opdracht dan ook

Read More

Atelier

voer ik uit met toewijding , kunde en passie.

Read More

Smeden

De ambachtsman

Read More

Precisie

maakt met precisie en geduld, stap voor stap van een basismateriaal een mooi eindproduct. Hij moet werken tot een honderdste nauwkeurig om solderen en zetting goed uit te kunnen voeren.

Read More

Materiaal

Veelal gebruikt hij goud of zilver. Maar ook titanium is een mooi materiaal voor sieraden. Al dan niet in combinatie met goud.

Read More

Zetten

en waar gewenst een mooie steen

Read More

Sieraad

een uniek, naar persoonlijke wens gemaakt SIERAAD. Eventueel met gebruikmaking van een oud sieraad en door middel van gieten.

Read More

Atelier

WELKOM IN MIJN ATELIER

Read More

jankees@ateliervdwoerdt.nl
+31 6 538 612 87

Intro

Welkom op mijn website,

In mijn eigen atelier worden nieuwe en dus unieke producten ontworpen en vervaardigd. Dit gebeurt veelal in nauw overleg met u als vrager. Ik maak sieraden, sportprijzen, relatiegeschenken, cadeaus en wat al niet meer.

U kunt bij mij terecht voor ontwerpen, creëren, bewerken, produceren, repareren, graveren. Er zijn dus veel mogelijkheden om uw wensen te realiseren.

Neem gerust vrijblijvend contact op, om te ontdekken wat ik voor u persoonlijk, voor uw bedrijf of vereniging kan betekenen. Samen verder denken over een idee kan leiden tot verrassende resultaten!

Het moge duidelijk zal zijn dat de foto’s op de website voorbeelden zijn. Alle getoonde producten zijn uniek en gemaakt in nauwe samenwerking met de klant! Dat er vanuit die samenwerking eindeloos veel mooie ontwerpen kunnen ontstaan, zal voor ieder wel duidelijk zijn.

Bent u zelf minder creatief ingesteld of wilt u het uitdenken en ontwerpen aan iemand anders overlaten dan doe ik dat met veel passie en plezier.

Mogelijke toepassingen zijn terug te vinden in:

Sieraden

Relatiegeschenken

Sportprijzen

Clubhangers, spelden

Naamplaatjes

 

JKW3

Uniek

Met veel toewijding en plezier tracht ik mijn klanten te voorzien van unieke sieraden. Sieraden die (veelal) ontstaan in samenspraak met en/of op verzoek van de klant zelf of de…

Read More
Logo

Sommige logo’s hebben het in zich om er een mooi sieraad of zelfs een set van sieraden van te maken. Deze hanger en ring zijn hier voorbeelden van. Het sieraad…

Read More
Serie

Seriematig produceren van sieraden, gebeurt veel. Er zijn verschillende methodes om te reproduceren. Allereerst is er een uniek model nodig om een afdruk van te kunnen maken. Deze afdruk wordt…

Read More
Hergebruik

Oude sieraden kunnen omgesmolten worden en op die manier gebruikt worden voor de vervaardiging van een nieuw sieraad. Daarbij is de hoeveelheid materiaal niet altijd voldoende, zodat er soms ander materiaal…

Read More